niacin

sessiz nota sessiz nota
dinlediğim en sağlam fusion gruplarından biri. virtüöz mertebesindeki üç süper adamdan deli caz(ki dennis chambers be ya, n'olsun) ve blues melodileri... grupla aynı adı taşıyan albümü derim bilhassa. hatta daha ileri gidip do a little dirty work'ü tavsiye ederim. bas tonuna kurban olurum. dennis abimin ellerinden öperim.

şöyle bir diskografileri var ayrıyeten;

niacin (1996)
live (1997)
high bias (1998)
live! blood, sweat & beers (2000)
deep (2000)
time crunch (2001)
organik (2005)

konser kayıtları da enfes bunların.
höynk höynk
dünya üzerindeki başka bir üçlüyle bırakın ürettiklerini üretmeyi coverlarının bile yapılamayacağı kadar kendine has elemanları bünyesinde barındıran,kendine has müzikleri,tarzı soundu olan grup(3 kişilik dev orkestra yau)hee bundan kim ne anlarki,kime neki,böyle müzikten anlayan ne olaki,orası başka,bu işlerle uğraşıp aslında kendimize yazık etmişiz onca sene ama hala vazgeçemedik iyide ettik..